За мен

Името ми е Десислава Скорчева – флорист и основател на онлайн магазина за цветя floraldesign.bg .В моя сайт ще откриете уникални букети, подходящи за подарък за всеки повод или без повод. Луксозните дизайни са изключително запомнящи се и вдъхновени, както от класическия стил във флористиката, така и от модерните тенденции в света. Освен това, тук ще ви предсатвям и невероятни идеи за интериорни декорации с отрязан цвят и композиции със саксийни растения.

Завършила съм няколко нива на обучение по флористика в Холандия, което ми даде стабилна основа и знания за изработката на разлчни букети и композиции с цветя. Развитието ми като флорист продължава с участието ми в различни мастъркласове, които допълват палитрата ми от техники и флорални концепции. Онлайн магазинът е създаден с цел да мога предоставя на по-голям брой хора възможността да се възползват от моите услуги и продукти, които изработвам на конкуретна цена.Моята цел е да предоставя висококачествна услуга, съобразена с изискванията на клиента, на добра цена. Щастлива съм, че на този етап от професионлния си път се ползвам с доверието на голям брой хора в цяла България и кръгът от клиенти продължава да расте.

В момента съм основен флорист на някои от най-добрите хотели и ресторанти на територията на София и Сандански.

Надявам се, моето творчесто да продължава да ви радва и носи положителни емоции. Поденесено като подарък-изненада или красящо интериора на вашето място.

Доверете се на професионализма и емоцията, която внасям при изработката на всеки продукт !


Деси Скорчева

флорист